Considerations To Know About verificare istoric auto

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane treatment au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

clienții de autoturisme second hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea genuineă a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați internet site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web page-ului nostru.

Daca sunt mai multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

Este unul dintre cele mai importante elemente cu treatment cumpărătorul ar trebui să se familiarizeze înainte de a cumpăra o mașină. Deja în timpul răsfoirii ofertelor de cumpărare/vânzare, benefită să facial areați cunoștință cu un raport autoDNA pentru a filtra mașinile de bună calitate din așa-numitele lemon car or truck (mașini cu defecte și istoric măsluit). Informațiile incluse în raport îmbunătățesc transparența industriei auto și ridică nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Vezi mai multe Ascunde

Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și immediate de pe vehiculul pe care a fost plasat un astfel de cod QR. Această funcție modernă își propune să susțină piața auto cleară și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Parerile clientilor in legatura cu raportul

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un accident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un product mai vechi de masina pentru a encounter economie de bani.

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

Din pacate, exista cazuri in treatment kilometrajul masinilor este modificat in mod fraudulos pentru a ascunde adevarata stare a vehiculului.

În momentul în care seria de sasiu pare în regulă, clientul nu are nimic de pierdut dacă merge mai departe cu verificările însă valoarea unui raport al istoricului se observă atunci când masina a suferit daune ori prezintă alte probleme costisitoare sau de altă natură.

Va rugam sa retineti ca aceasta decodare VIN a numarului de sasiu al masinii nu este intotdeauna aceeasi pentru toti producatorii de masini. Este usually acceptat de catre ei sa urmeze, totusi pot exista diferente.

Piața de mașini second-hand conține numeroase exemplare de vehicule în stare bună dar și unele cu defecțiuni destul de grave, kilometraj modificat, daune ascunse sau alte probleme treatment pot afecta financiar un client neinformat.

Unul dintre aspectele cheie pe care AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este vital sa stii daca vehiculul pe care il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Pentru vehiculele din SUA, verificare vin masina primele două cifre indică anul modelului și unitatea de producție, iar restul caracterelor reprezintă un cod de serie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Considerations To Know About verificare istoric auto”

Leave a Reply

Gravatar